چای عناب Secrets

تری‌ترپن‌های موجود در عصاره عناب به دلیل توانایی در جلوگیری از فعالیت گونه‌های فعال اکسیژن کارکرد ضد التهابی از خود نشان می‌دهند و در این زمینه مؤثرند.

همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند.  برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیه‌ی پزشک نباید عناب مصرف کنند.

عناب‌ها اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتی‌متر است. میوه‌ها ابتدا پوسته سبزی دارند اما به‌مرور و هر چه خشک‌تر می‌شوند رنگ‌شان به سرخ تیره تغییر می‌یابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده می‌شود.

بنابراین تا زمان انجام پژوهش‌های دقیق‌تر روی انسان نمی‌توان نتیجه گیری مشخص و منطقی را اعلام کرد.

مصرف دمنوش عناب می‌تواند منجر به یک خواب آرام و عمیق شود.

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

همچنین کلسیم بالا از پوکی استخوان زود‌رس جلوگیری می‌کند و از سلامت استخوان‌های شما محافظت می‌نماید.

همواره طب سنتی در درمان بیماری‌ها و مشکلات زنان حرف اول را می‌زند. خواص عناب برای زنان بی‌شمار است. علاوه بر آنکه عناب می‌تواند سلامت و زیبایی پوست و مو بانوان را تضمین کنید، در درمان بیماری‌های مخصوص زنان نیز بسیار مؤثر است. از خواص عناب برای زنان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

میزان کلسیم و فسفر بالای این میوه مغذی باعث می‌شود تا استخوان‌های بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.

طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.

رنگ عناب تازه باید سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوه‌ای است و خواص چای کوهی و عناب مانند خرمای خشک پوسته چروکیده‌ای دارد.

این فرمول همچنین عوارض جانبی نسبتاً کمتری ایجاد کرد. با این حال، مطالعات بیشتری با حجم نمونه بزرگتر توصیه می شود.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *